Liga 1

Ţălnar: "Terenul nostru e un dezastru. Mai bine jucăm polo!"

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar s-a declarat nemulţumit de faptul că formaţia sa este nevoită să înceapă returul peste 6 zile, din cauza terenului pe care l-a caracterizat ca fiind "deplorabil".

"Sîntem pregătiţi să începem campionatul, dar pe asemenea terenuri nu se poate juca. Trebuie să se amîne returul, nu avem unde să ne antrenăm. Am ieşit pe terenul sintetic, dar le paradim tendoanele şi articulaţiile fotbaliştilor"
, a spus Ţălnar.

Apoi a continuat: "Trebuie să se amîne campionatul, abia peste 10 zile va reveni gazonul la normal. Stadionul nostru are un teren în stare deplorabilă. Îngrijitorii încearcă de o săptămînă să îl cureţe, dar nu reuşesc".

Cornel Ţălnar a ţinut apoi să precizeze: "Este un dezastru. Sînt foarte supărat, fiindcă nu avem unde să ne pregătim şi nici unde să jucăm. Poate doar să ne apucam de polo".

Cu privire la brazilianul Paulo Fernando şi la cehul Martin Zivny, fotbalişti aflaţi în probe la gruparea roş-albă, şi care azi dimineaţă au efectuat vizita medicală, tehnicianul a afirmat: "Abia săptămîna aceasta îi vom testa pe cei doi. În funcţie de ce vor arăta vor rămîne sau nu la echipă".

"Dinamo are un lot complet. Singura problemă este că după plecarea lui Tamaş avem o gaură în aparare, dar avem jucători care îl vor suplini"
, a încheiat antrenorul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

În prima etapă din retur, Dinamo o va întîlni pe teren propriu pe Universitatea Craiova. Partida va avea loc duminică, de la ora 19:30.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.