Campionate

Ronaldo a dansat samba la Carnavalul de la Rio

Ronaldo

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În premieră pe scenă, atacantul lui Corinthians a defilat în numele unei şcoli de samba înfiinţate de un grup de fani ai echipei sale


Ronaldo nu a pierdut nici ediţia din 2010 a celebrului Carnaval de la Rio de Janeiro. De această dată însă, s-a găsit într-o postură inedită. Dacă anterior participase doar ca spectator, atacantul brazilian s-a implicat acum în festival direct, urcînd în premieră pe sambodrom.

Un asemenea moment i l-a prilejuit un grup de ultraşi ai echipei sale, Corinthians. Numiţi "Băieţii fideli", aceştia au creat o şcoală de samba, cu care au decis să intre în paradă. L-au rugat pe "Il Fenomeno" să-i reprezinte, iar idolul lor a acceptat. Stimul în plus: tema defilării a fost inspirată de celebrarea centenarului clubului, numindu-se "Corinthians... Viaţa mea, istoria mea, dragostea mea". Tocmai de aceea pe scenă s-au mai aflat actuali şi foşti jucători ai echipei, precum Iarley ori Socrates.

Instalat rege pe sambodrom, Ronaldo şi-a intrat fără probleme în rolul de maestru de ceremonii al paradei celor peste 4.000 de adepţi ai şcolii. De folos i-a fost şi ajutoarea sa, Geisy Arruda (foto mic). Aceasta-i o fostă studentă de 20 de ani, devenită celebră după ce fusese dată afară din facultate fiindcă purta rochii foarte scurte. Deşi era sub ochii soţiei, Bia Anthony, însărcinată în 6 luni, jucătorul a cochetat cu Geisy, ulterior spunînd: "A fost o atmosferă foarte fierbinte. Nu pot să spun că sînt un fenomen la dans, dar nu m-am descurcat rău".


59 de milioane de prezervative se dau gratis pe timpul Carnavalului de la Rio

Carnavalul ţine 4 zile şi e organizat mereu cu 40 de zile înainte de Paşti

500.000 de turişti străini vin anual în Brazilia numai pentru Carnaval

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.