Liga 1

UEFA respinge varianta străinilor în Liga I! Vezi scrisoarea adresată FRF!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aşa cum a anunţat aseară la GSP TV, Mircea Sandu a dat astăzi publicităţii scrisoarea pe care a primit-o din partea preşedintelui Comisiei de Arbitri a UEFA, Angel Maria Villar, în care oficialul european îl informează că este împotriva aducerii arbitrilor străini în Liga I!

"DOMNULUI MIRCEA SANDU, PREŞEDINTELE FRF

Dragă Domnule Preşedinte,

În calitatea pe care o am, de Preşedinte al Comisiei de Arbitri a UEFA, dar şi ca iubitor al minunatului nostru sport, vă scriu această scrisoare, menită să exprime enormul respect pe care îl am faţă de munca depusă de arbitrii afiliaţi la Federaţia dumneavoastră. Performanţele lor tehnice şi fizice, ca şi integritatea lor, reliefează existenţa unui standard cât se poate de înalt.

Vă pot asigura că arbitrajul românesc se bucură de întregul meu sprijin, la fel cum se va bucura de el în viitor, tot aşa cum resping orice afirmaţie, conform căreia arbitri străini ar putea să oficieze la meciuri din cadrul campionatului României.

În final, vă rog să primiţi expresia celor mai bune urări atât pentru dumneavoastră, cât şi în ceea ce priveşte excelenta muncă depusă de Federaţia dumneavoastră.

Cu cele mai calde salutări,

Angel Maria Villar Llona
Preşedintele Comisiei de Arbitri a UEFA"

Sursa: www.frf.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.