Liga 1

Leonardo a fost acontat de CFR Cluj!

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

CFR l-a luat pe ultima sută de metri şi pe fundaşul stînga brazilian de la Willem II Tilburg, cu care a tratat şi Antalya

Clujenii au perfectat ieri transferul fundaşului brazilian Leonardo Henrique Veloso (22 de ani, de la Willem II Tilburg. Jucătorul este aşteptat azi în România pentru a semna actele de transfer. Leonardo a fost în probe în iarnă la Craiova, Dinamo şi CFR Cluj, însă pretenţiile sale salariale, 200.000 de euro pe an, au fost considerate prea mari pentru Liga 1. "Vişiniii" păreau să fi renunţat la brazilian, din aceleaşi motive, şi nu l-au mai folosit în ultimul amical din Antalya. 

Nemulţumit de Casal, Mandorlini a cerut o dublură pentru postul de fundaş stînga, unde îl avea la dispoziţie numai pe Edimar. Conducerea s-a mişcat repede şi i-a propus lui Leonardo un contract pentru patru sezoane, dar numai în condiţiile în care reuşea să-şi rezilieze contractul cu gruparea olandeză, care cerea 100.000 de euro pentru transferul jucătorului sud-american.

Leonardo a discutat cu oficialii lui Willem pe care i-a convins să-l lase să plece liber, mai ales că angajamentul său, unul dintre cele mai mari de la lanterna roşie din Eredivisie, expiră în vara acestui an. Fostul jucător al lui Atletico Mineiro va fi prezentat joi şi va fi apt de joc începînd cu etapa a doua a returului, împotriva Stelei.

Casal, cedat la Mediaş
Fundaşul Yinka Casal, transferat în iarnă din Anglia, de la Swindon Town, va juca pînă în vară la Mediaş. Cele două cluburi au ajuns ieri la un acord privind împrumutul nigerianului cu paşaport englez. Deşi s-a antrenat ieri cu CFR Cluj, oficialii clujeni i-au propus fundaşului să accepte oferta de la Mediaş, pentru a putea juca permanent, iar la vară să revină în Gruia.

Stăncioiu a refuzat Unirea
Dorit cu insistenţă de Unirea Alba Iulia, portarul Eduard Stăncioiu respinge din start orice posibilitate de-a evolua sub comanda lui Adi Falub. "Sînt jucătorul Clujului şi n-am de gînd să evoluez în altă parte. Nu ştiu nimic despre oferta de împrumut de la Alba, nici nu pot să mă gîndesc la aşa ceva. Eu voi juca doar la CFR, club cu care mă aflu sub contract", a explicat portarul. (Cosmin Lucaci)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.