Liga 1

Delegarea lui Augustus Constantin la Dinamo - U. Craiova stîrneşte controverse » "L-a pus Dinamo!"

Augustus Constantin, Constantin

Articol de Alexandru Răducanu, Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mititelu contestă delegarea lui Gusti Constantin la partida "cîinilor" cu Craiova, Borcea acuză şi el jocuri de culise


Ieri, şefii CCA au anunţat că Augustus Constantin va arbitra derby-ul primei etape, Dinamo - U Craiova. "Extraordinar! Nu pot să cred! Pe bune?" au fost primele reacţii ale lui Cristi Borcea. Apoi, a fost rîndul lui Adrian Mititelu să atace: "Am întocmit o cerere de recuzare a lui Augustus. Sper să nu fi făcut Borcea delegarea! De ce la meciurile pe care le jucăm la Bucureşti cu Dinamo avem numai arbitri de mîna a treia şi a patra?! Sînt convins acum că această delegare e făcută de cineva din conducerea lui Dinamo".

Surse autorizate afirmă că Augustus simpatizează cu U Craiova încă din copilărie, dar fără să fie un fanatic al alb-albaştrilor. Cristi Borcea a reacţionat dur pe gsp.ro: "Deja e nebunie. Noi l-am recuzat pe Augustus în urmă cu 3 sau 4 ani. Chiar nu înţeleg cum ni l-au dat acum la meci. Cred că era singurul arbitru pe care-l recuzam an de an. Şi ce naiba avantaje să avem? Cît a fost taică-su la CCA, am fost furaţi de arbitri. Mai mult, în ultimul an, arbitrii au mutilat Dinamo. E clar, cineva ne vrea răul".


Ioan Igna, preşedinte CCA
"Îmi asum toată răspunderea în privinţa delegării lui Augustus. Luaţi-mă la rost după meci, dacă va fi cazul!"


Scandal imens în Bănie
Meciul din tur dintre olteni şi roş-albi s-a terminat 0-0, la centru fiind Alexandru Tudor. Dinamoviştii au acuzat vehement arbitrajul. "Am avut gol valabil, de două ori am fost opriţi aiurea pe motiv de ofsaid, iar Dănănae trebuie eliminat", a sărit Borcea. Specialiştii au conchis că Dinamo poate acuza maniera lui Tudor, dar cea mai mare eroare este a asistentului Mikloş Nagy, care l-a oprit în minutul 87 pe Niculescu, scăpat singur cu portarul advers.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.