Liga Campionilor

"Ce jaf la Munchen! Ruşine mondială"

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 18 februarie 2010

Presa italiană l-a desfiinţat pe arbitrul norvegian, aflat la a treia gafa majoră împotriva echipelor peninsulare. Ofsaidul de 1,48 metri, pe care nici asistentul Nebben, şi nici Ovrebo nu l-au văzut şi din care Klose a decis victoria lui Bayern (2-1) cu Fiorentina a declanşat o mare revoltă.


"Ce furt! Fiorentina e furioasă, golul de 2-1 din ofsaid uriaş", a titrat La Gazzetta dello Sport. Care publică şi reacţiile jucătorilor viola. "Ne-au furat pe faţă. Am văzut ofsaidul şi de pe banca de rezerve. E absurd, incredibil. Mă simt ca şi cum aş fi fost muşcat de un cîine", s-a plîns căpitanul Montolivo. "E frustrant să fii bătut cu o asemenea eroare impardonabilă", a completat Kroldrup, autorul golului egalizator. Chiar şi Karl-Heinz Rummenigge, şeful lui Bayern a recunoscut că la golul lui Klose "a fost ofsaid de un metru".

Vezi rezumatul meciului Bayern - Fiorentina 2-1  (video)


Postul toscan Radio Blu a lansat imediat o petiţie, sub forma unui email, de transmis la UEFA, conţinînd următorul mesaj:


"În atenţia lui Angel Maria Vilar Llona,

Sînt un suporter al Fiorentinei, şi sînt orgolios pentru asta, şi trebuie să vă fie ruşine pentru prestaţia lui Ovrebo şi pentru ce s-a întîmplat pe 17 februarie, pe Allianz Arena din Munchen.Ovrebo şi UEFA au insultat oraşul Firenze şi Fiorentina".

 

Ovrebo a dezavantajat-o pe Inter, într-un meci la Liverpool din Liga Campionilor, cînd l-a eliminat gratuit pe Burdisso. Apoi, la Euro 2008, împotriva României, n-a validat un gol regulamentar marcat de Toni şi ne-a dat un penalty mai mult decît generos, ratat de Mutu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.