Liga 1

Obiectivele lui Kapetanos: "Întîi Steaua, apoi Mondialul"

Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua

Articol de Alex Nicodim (foto), Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Grecul Kapetanos vorbeşte despre şansele de a juca la turneul final din vară şi spune că obiectivul său primordial este cîştigarea titlului în România
Vezi ce aşteaptă Gigi Becali de la jucătorii săi  (video)

- Pantelis, cînd ai sosit în Ghencea, acum un an şi jumătate, credeai că o să ajungi la naţionala Greciei?
- Am venit aici după o perioadă foarte grea a carierei mele, provocată de o accidentare gravă, şi nu mă gîndeam să mai pot juca din nou la un nivel mare. Apoi am început să prind echipa, să dau goluri şi normal că speram şi la o convocare.

- Cine crezi că te-a ajutat cel mai mult să ajungi aici, cu şanse de a prinde lotul pentru Mondiale?
- Dorinel Munteanu a crezut în mine din prima zi. Mi-a spus că se aşteaptă la multe din partea mea şi mă bucur că nu l-am dezamăgit. Apoi, Stoichiţă mi-a dat libertatea de a juca şi sper să o fac foarte bine, pentru că acest om m-a ajutat foarte mult.

- Crezi că vei ajunge la Mondial?
- Deocamdată, turneul final din Africa de Sud e foarte departe pentru mine. Întîi trebuie să joc mult mai bine ca pînă acum, iar asta înseamnă să iau titlul cu Steaua. Iar în acest moment mă gîndesc doar la meciul cu Ceahlăul, trebuie să fim concentraţi sută la sută! Victoriile aduc victorii şi de aceea avem nevoie să debutăm cu dreptul.

"Stoichiţă este foarte apropiat de jucători, un lucru extrem de important pentru noi. Antrenorul ne dă multă încredere în forţele noastre, vrem să luăm titlul şi pentru el"
PANTELIS KAPETANOS

"Nu contează cîte goluri voi da eu în returul acestui campionat. Ceea ce contează este ca la finalul campionatului să terminăm pe primul loc"
PANTELIS KAPETANOS

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.