Diverse

Au rămas la 60 la sută din construcţia Stadionului Naţional. Vezi imagini!

Articol de George Ştucan  —  vineri, 19 februarie 2010

Vremea le-a stricat planurile constructorilor de la fostul “Lia Manoliu”, dar aceştia susţin că “în următoarele săptămîni vom lucra la capacitate maximă şi vom recupera întîrzierile”.

Tot mai mulţi muncitori “răsar” pe şantierul viitoarei Naţional Arena. Dacă pînă acum vremea i-a alungat de pe structură şi a întîrziat cu cîteva săptămîni proiectul, treptat aceştia îşi reiau activitatea normală.

În cel mult două săptămîni vom lucra la capacitate maximă. Încercăm să scăpăm de zăpadă şi de apă, deja turnăm betoane la peluza care urmează să fie închisă şi adusă la acelaşi nivel cu celelalte tribune. În subsol, există oameni care au lucrat la instalaţii încă de la începutul anului”, spune Ştefan Monus, directorul de construcţii al firmei Max Bogl.

Tot el continuă: “Începînd de luni vom reîncepe montarea pieselor din beton. Garantez că proiectul va fi finalizat la timp şi că va putea găzdui finala Europa League din 2012”.

Primarul Sorin Oprescu a afirmat ieri despre construcţie că este finalizată în proporţie de 60% şi că este încrezător că arena va fi gata pînă la finalul acestui an.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.