Liga 1

Igna explică pentru gsp.ro "întîlnirea" cu Borcea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Acuzat de patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, că a avut o întîlnire în secret cu Cristi Borcea, chiar în biroul acestuia din Bucureşti, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ioan Igna (foto), a oferit pentru gsp.ro primele explicaţii oficiale.

"
Cînd am avut cursul de instruire a arbitrilor, nu aveam unde să dăm testele fizice ale arbitrilor pentru că ninsese foarte mult în Bucureşti. Cum stadioanele din Ghencea, Giuleşti şi Cotroceni n-au pistă, iar la stadionul Tineretului mi s-a spus că nu se poate îndepărta zăpada că nu are cine să o facă, m-am dus la cei de la Dinamo. Am dorit să vorbesc cu doamna Elisabeta Lipă, comandantul clubului Dinamo şi cu domnul Cristi Borcea, ca să-i rog să deszăpezească stadionul. Domnul Borcea însă nu era acolo, fiind plecat în străinătate. Asta a fost tot", a declarat Igna.

"Nu e nevoie ca domnul Mititelu să prezinte o înregistrare video cu momentul în care eu intru în clădirea în care îşiu are biroul Cristi Borcea, pentru că o spun eu fără probleme că am fost acolo.
V-am explicat ce a fost, s-a întîmplat acum două săptămîni şi nu luni cum a zis domnul Mititelu şi motivul a fost cel relatat de mine", a mai adăugat Igna.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.