Liga 1

Mititelu: "În registrul de intrări de la clubul Dinamo scrie că Borcea şi Igna s-au întîlnit!" :X

Adrian Mititelu, Mititelu, Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, l-a acuzat în direct la GSP TV pe Ioan Igna, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, deoarece acesta din urmă s-ar fi întîlnit cu preşedintele executiv dinamovist Cristi Borcea în secret şi ar fi pus la cale înlocuirea arbitrului paritdei Dinamo - Universitatea Craiova, Augustus Constantin, cu Cristian Balaj.

"Domnul Igna minte, ascunde întîlnirea cu Borcea. Am dovada că s-a întîlnit cu el. Am mai multe informaţii şi mai multe dovezi. De ce Igna ascunde întîlnirea cu Borcea? Îi spun şi cu ce a fost îmbrăcat şi cum a intrat pe uşă. Domnul Avram l-a sunat pe Vlad Roşca şi i-a spus că a fost înlocuit Augustus Constantin cu Cristi Balaj. Vezi declaraţiile lui Mititelu!  (video)

Se întîmplă nişte lucruri necurate, este revoltător! Uitaţi ce se întîmplă în fotbalul românesc! A venit DNA-ul şi tot nu s-au speriat!

Voi face plîngere la toate autorităţile competente! Din acest moment lucrurile sînt grave pentru Igna şi Borcea că ascund această întîlnire. Lucurile sînt clare. La clubul Dinamo este un registru de intrări. Veţi vedea că scrie în registru că şi domnul Borcea şi domnul Igna au fost la club.

La Dinamo e totul militarizat, nu cred că mai stau ei să schimbe registrele acum", a spus Mititelu la GSP TV.


Ioan Igna a negat în direct la GSP TV că s-ar fi întîlnit cu preşedintele executiv dinamovist Cristi Borcea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.