Altele

Bătaie la alegerile pentru preşedintele federaţiei de şah

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marea Maestră Internaţională Elisabeta Polihroniade e acuzată  că a lovit două persoane la Adunarea Generală de alegeri a Federaţiei Române de Şah, pe preşedintele CS Siciliana, Dan Păsărelu, şi pe jurnalistul Viorel Sima.

"Doamna Polihroniade m-a abordat şi, în loc să vorbească, mi-a dat o palmă. Ziaristul a înregistrat incidentul pe telefonul mobil, dar aparatul i-a fost imediat smuls din mînă. L-a mai şi zgîriat şi i-a aruncat mobilul în faţă", a declarat Păsărelu.

Varianta Elisabetei Polihroniade e alta. "Domnul Păsărelu m-a lovit. Eu treceam pe lîngă el şi m-a lovit în picior. Bine că nu mi-a dat în cap. Domnul cu telefonul mobil m-a jignit foarte tare şi s-a ţinut după mine să mă filmeze. I-am luat telefonul, dar i l-am înapoiat", a declarat Marea Maestră. Polihroniade şi Păsărelu au susţinut persoane diferite la alegeri şi de aici s-a iscat scandalul. Pînă la urmă, postul de preşedinte i-a revenit lui Constantin Dumitru, cel susţinut de Elisabeta Polihroniade, care l-a învins pe contracandidatul său Dan Radu Zătreanu cu 26 de voturi, 91 faţă de 65.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.