Liga 1

Fanii Stelei de la Peluza Sud, ameninţaţi cu evacuarea!

Articol de Eduard Apostol   —  sâmbătă, 20 februarie 2010

Jucătorii Ceahăului au avut probleme la încălzire din cauza suporterilor gazdă. Fanii Stelei de la Peluza Sud, în număr de aproximativ 200, i-au împiedicat pe fotbaliştii din Piatra-Neamţ să-şi facă încălzirea, aruncînd cu bulgări de zăpadă în ei.



Extrem de nemulţumiţi, nemţenii au atras atenţia organizatorilor să îi calmeze pe fani, ca să îşi poată continua pregătirea. "Nu ne putem antrena, nu vedeţi? Încercăm să tragem la poartă şi zboară numai bulgări spre noi", au reclamat aceştia.



Ulterior, suporterii au renunţat să mai arunce către jucători, dar i-au luat la ţintă pe cei 100 de fanii oaspeţilor, aflaţi în aceeaşi peluză.

De la staţia de amplificare s-a făcut apel către fani să renunţe la a se manifesta astfel, chiar patronul Gigi Becali luînd cuvîntul. "Vă rog respectuos să terminaţi. Dacă nu vă vedeţi de treabă vom închide Peluza Sud şi veţi fi evacuaţi! Îmi cer scuze celorlalţi suporteri", a zis Becali, în aplauzele restului stadionului.



La staţie, după intervenţia lui Gigi Becali, s-a transmis din nou un mesaj pentru fanii Stelei de la Peluza Sud "Dacă nu vă potoliţi, putem pierde meciul cu 0-3!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.