GspTV

Emil Grădinescu: "Achiziţiile din ianuarie au adus în general mercenari bătrîni"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Emil Grădinescu se va afla în această seară la microfonul Antenei 1, alături de redactorul şef adjunct al Gazetei Sporturilor, Andrei Vochin. Cei doi vor comenta din nou împreună, după o pauză de trei luni, primul meci al Stelei, în prima etapă a returului Ligii I. Startul partidei dintre Steaua şi Ceahlăul Piatra Neamţ se va da în direct pe Antena 1, de la 20:30.

Grădinescu a vorbit special pentru cititorii GSP.RO despre acest retur şi care sînt echipele favorite la cîştigarea titlului. De asemenea Grădinescu a comentat şi transferurile din această pauză competiţională.

"Va fi cel mai interesant retur de dupa Revoluţie. Şase echipe se bat la titlu, opt  să scape de retrogradare, deci nici un moment de plictiseală şi şanse slabe pentru aranjamente. Vorbesc despre aranjamente "colective", pentru că cele individuale sînt greu de controlat. Din păcate cluburile nu au strategii de formare de jucători şi cheltuie o căruţă de bani din drepturile de televiziune pe improvizaţii gen "de-aş mai duce-o pîn'la toamnă". Achiziţiile din ianuarie au adus în general mercenari bătrîni, fără contracte şi probabil fără valoare", a precizat Grădinescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.