Liga 1

Stoichiţă: "Voiam să-mi dau demisia în această seară. Jucătorii m-au întors din drum"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul Stelei spune că tot jocul roş-albaştrilor s-a rupt în momentul în care partida a fost întreruptă, antrenorul Gheorghe Mulţescu reclamând că a fost lovit cu bulgări de suporteri.

"Nimic nu este pierdut, am avut momente bune de joc. Acea întrerupere de joc a dereglat tot. Nimic nu e pierdut, trebuie să o luăm de la capăt. Ăsta e fotbalul, te pedepseşte când nu eşti suficient de concentrat. A fost o stare de euforie prin întoarcerea suporterilor la stadion.

Ne cerem scuze pentru ce s-a întâmplat. Am vorbit şi cu jucătorii. Mulţescu a fost abil, a creat acea stare de nervozitate. A făcut tot ce a putut pentru ca echipa sa să câştige. Acum trebuie să mergem la Cluj şi să câştigăm cu CFR. Nu sunt agreat de multă lume aici.

Vă spun un secret. M-am gândit să-mi dau demisia, însă jucătorii m-au întors din drum. O să discut şi cu şefii clubului zilele următoare", a declarat Mihai Stoichiţă.

"Ai momente cînd te gîndeşti la asta, ai stări din astea, aşa o fi fost şi la el. I s-a strigat demisia, probabil de-asta. Mai greşeşte omul, care e problema?", a replicat Gigi Becali la sport.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.