Liga 1

Istvan Kovacs a întrerupt meciul zece minute din cauza bulgărilor aruncaţi de suporteri! Bricheta de zăpadă!

Steaua

Articol de Corina Marinaş, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arbitrul Kovacs a trimis echipele la vestiare timp de zece minute, fiindcă jucătorii şi antrenorii ajunseseră ţintele spectatorilor, care aruncau cu bulgări spre teren

Steaua a fost la un pas să piardă la "masa verde" un meci pe care, pînă la urmă, l-a pierdut pe teren. Ce s-a întîmplat? Gigi Mulţescu a pătruns pe teren în minutul 61, cerîndu-i insistent lui Istvan Kovacs să oprească meciul, fiindcă suporterii Stelei îl luaseră la ţintă cu bulgări de zăpadă. Arbitrul a acceptat şi a trimis echipele la vestiare pentru 10 minute.

Zăpadă pentru toţi
Situaţia a degenerat, fiindcă ultraşii, enervaţi de reacţia lui Mulţescu, au început să arunce cu bulgări în toţi cei aflaţi pe teren. Inclusiv în Stoichiţă şi în Janos Szekely! Mijlocaşul dreapta s-a repezit la tehnicianul Ceahlăului, dar a fost oprit de cei de pe banca tehnică, după care i-a aplaudat ironic pe spectatori. A primit un bulgăre în cap, antrenorul a fost tratat la fel în drumul lui către vestiare. Secundul nemţenilor, turcul Yuksel Yesilova, a păţit acelaşi lucru.

"Stoichiţă, demisia!"
Gigi Becali a luat microfonul crainicului: "Dragi suporteri, Becali sînt! Dacă spuneţi că voi sînteţi Steaua, opriţi-vă, fiindcă altfel pierdem cu 0-3! Asta nu e iubire faţă de echipă. Arbitrul a oprit jocul temporar, dar dacă veţi continua să aruncaţi cu bulgări, pune capăt meciului definitiv!". În zece minute, partida s-a reluat din minutul 61, cel în care fusese întreruptă.

Spectatorii au mai aruncat cu bulgări din minutul 85, adică din momentul în care Ceahlăul a marcat pentru 3-1. Inamicul lor numărul 1 a devenit Stoichiţă, pe care încercau să-l nimerească. În ultimele 5 minute, tribunele au scandat şi "Demisia", cu referire la "Lippi".

"Nu regret că i-am lăsat pe suporteri să intre pe stadion. A fost doar o zi proastă pentru Steaua, atîta tot!"
Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.