Campionate

Mourinho, ca Sorinaccio! Portughezul l-a imitat pe Cîrţu la partida contra Sampdoriei

Articol de Andrei Crăiţoiu, Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Inter a terminat la egalitate meciul cu Sampdoria, 0-0, în care arbitrul Paolo Tagliavento a arătat trei cartonaşe roşii. Inter a evoluat inferioritate numerică din minutul 31, după eliminarea lui Walter Samuel, pentru un fault asupra lui Pozzi.

Şapte minute mai tîrziu, Ivan Cordoba a fost eliminat, pentru cumul de cartonaşe, în urma unui fault asupra aceluiaşi Pozzi. În minutul 73, Pazzini a intrat în careul lui Inter şi a simulat un fault pentru care arbitrul Paolo Tagliavento i-a arătat al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe

Iritat că "centralul" i-a eliminat doi jucători şi a avut alte cîteva decizii în care milanezii s-au simţit defavorizaţi, tehnicianul portughez s-a dus în faţa camerelor TV, şi-a întins mîinile, apoi le-a încrucişat în dreptul încheieturilor, ca şi cum le-ar avea legate. Gestul, probabil inspirat din clipul "The Wall" ("Zidul") al grupului Pink Floyd, era un mesaj clar: "Sîntem loviţi, dar nu putem face nimic".

Cîrţu, Mourinho de România
Şi în Liga I a avut loc un astfel de gest în turul ediţiei de campionat. La începutul meciului dintre Pandurii şi Unirea Urziceni, antrenorul gorjean de la aceea vreme, Sorin Cîrţu s-a luat la ceartă cu Mihai Stoica, dar apoi s-a orientat spre centralul partidei.

Spre finalul partidei, enervat de deciziile lui Augustus Constantin, Cîrţu i-a arătat arbitrului braţele încrucişate, transmiţîndu-i că ar fi trebuit să fie la puşcărie, şi nu pe teren. Antrenorul i-a strigat arbitrului: "Hoţule, du-te după taică-tu!", în timp ce-i făcea disperat semne cu mîinele sugerînd cătuşele, aluzie la faptul că fostul şef CCA, Gheorghe Constantin, se află atunci în arest în dosarul "Mită în fotbal". Augustus nu l-a eliminat pe Cîrţu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.