Liga 1

Iordănescu îl avertizează pe Stoichiţă: "Steaua va avea multe probleme în linia defensivă"

Anghel Iordănescu, Iordănescu, Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul antrenor al Stelei şi al echipei naţionale, Anghel Iordănescu, a vorbit despre înfrîngerea roş-albaştrilor în faţa Ceahlăului în Ghencea, scor 1-3.

"Era un nou început, Steaua era în top, oamenii se aşteptau la un joc şi un rezultat pe măsură. Dar nu suporterii au influenţat rezultatul şi calitatea jocului. Nu cred că trebuie să se facă un caz din acest lucru. Toată lumea îşi doreşte fair play pe staioanele din România.

Cred că Gigi Mulţescu a profitat de acest context, a speculat şi ce a urmat a fost în favoarea echipei lui. Steaua putea rezolva jocul încă din prima repriză, a avut mult ghinion la faza golului doi...

Steaua va avea multe probleme în linia defensivă, va fi greu să cîştige campionatul dacă nu îşi va rezolva linia centrală. Nu îmi premit să îi dau sfaturi lui Stoichiţă, ştie mai bine ce e la Steaua, cunoaşte punctele tari şi cele slabe ale echipei. Stoichiţă să ştie că un campionat se cîştigă atacînd, dar avînd siguranţă maximă în defensivă", a spus Anghel Iordănescu la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.