Liga 1

Augustus a greşit grav, neacordînd un penalty Craiovei!

Florin Costea, Costea, Craiova

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Centralul" vîlcean nu a acordat penalty pentru Craiova şi nu l-a eliminat pe Moţi într-o fază clară în care Costea putea egala la 1

Primul derby al returului, primul mare scandal legat de arbitraj! În minutul 12, Florin Costea a trecut în viteză pe lîngă Cosmin Moţi. Stoperul alb-roşiilor l-a faultat clar, din spate, pe vîrful oltean, însă Augustus Constantin a lăsat jocul să continue şi nu a acordat lovitură de la 11 metri. Costea era în poziţie iminentă de a înscrie, iar dacă ar fi acordat penalty pentru Craiova, Augustus ar fi trebuit să-l elimine pe fundaşul gazdelor.

Juveţii au protestat vehement la decizia arbitrului, team managerul Universităţii, Silvian Cristescu, fiind trimis în tribune. Între jucătorii celor două echipe a izbucnit un conflict, iar Florin Costea şi Andrei Cristea au fost avertizaţi cu cartonaş galben de "central".

"Hoţie pe faţă! Nu am văzut penalty mai clar în viaţa mea! Îl voi trimite pe Argăseală la UEFA cu caseta să vadă toţi ce se întîmplă! Vrem arbitri străini!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Asta e execuţie!"
Finanţatorul Craiovei, Adrian Mititelu, crede că arbitrajul lui Augustus Constantin "a fost o ruşine! Îmi pare rău că nu am dat ordin să scot echipa de pe teren! Asta nu e greşeală, e o execuţie! Mircea Sandu e vinovatul numărul unu pentru ceea ce se întîmplă şi Dumnezeu îl va pedepsi într-o zi! Îl voi da în judecată pe tatăl lui Augustus, pe Gheorghe Constantin, pentru că de la el a învăţat să fure! Acesta va face 15 ani de puşcărie! Înainte de meci, Borcea a intrat în cabina arbitrilor şi a stat cinci minute! Vă daţi seama de ce!", a tunat Mititelu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.