Liga 1

Vezi ultimele noutăţi din Liga I!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 februarie 2010

ARBITRI. Asistentul Ciubotariu suspendat 8 etape!
Biroul Executiv al CCA a decis ieri să-l oprească de la delegări timp de 8 etape pe Liviu Ciubotariu, asistentul gălăţean de la Poli Iaşi - Rapid (2-1) care a validat golul marcat de Georgian Păun în minutul 58, deşi atacantul ieşean se afla în poziţie de ofsaid. Ciubotariu va fi delegat doar la jocuri din ligile inferioare pînă îşi va ispăşi perioada de suspendare.

MEDIA. Debut în forţă
Prima ediţie din acest retur a Recursului etapei a fost urmărită de aproximativ 100.000 de telespectatori pe segmentul persoanelor cu vîrste cuprinse între 15 şi 54 de ani. Invitaţii lui Ovidiu Ioaniţoaia au fost Mihai Stoichiţă, antrenorul Stelei, Gheorghe Mulţescu, tehnicianul Ceahlăului, şi Silvian Cristescu, team-managerul Universităţii Craiova.

CEAHLĂUL. "Să ne gîndim la pîinea noastră"
Mijlocaşul Ciprian Vasilache a cerut atenţie pentru meciul cu Oţelul, de vineri. "Degeaba batem Steaua dacă nu cîştigăm şi cu gălăţenii. Toţi credem în salvarea de la retrogradare. Jucăm pentru pîinea noastră, nu pentru a altora, nu ne interesează să ne laude adversarii Stelei. O să încercăm să batem şi alte echipe mari din România", a declarat omul meciului din Ghencea.

CURTEA DE ARGEŞ. "Să cîştigăm cu Dinamo!"
Patronul Benone Lazăr s-a declarat dezamăgit de înfrîngerea suferită de argeşeni la Oţelul, scor 0-1. "Meritam mai mult de la acest meci, dar ne-a costat evoluţia din ultimele 20 de minute cînd o parte din jucători au căzut fizic. S-a schimbat însă aspectul jocului faţă de tur şi ne exprimăm mult mai bine pe teren. Trebuie să cîştigăm meciul cu Dinamo dacă vrem să ne menţinem în prima ligă", a spus Lazăr. (Cristi Marinescu)

FC VASLUI. "Porumboiu nu e bărbat!"
Wesley îşi atacă patronul, care îl făcuse "nesimţit" pentru că a refuzat să joace la Mediaş după ce nu i s-a mărit salariul. "Am citit din ziare criticile, nu este bărbat dacă nu are curajul să vorbim faţă în faţă. Aştept agentul să discutăm şi dacă nu ajungem la un acord mă voi antrena cu Vasluiul, dar nu voi juca. Am o familie şi o vîrstă, iar banii au devenit importanţi. Cînd am venit la Vaslui voiam să scriem în contract că pot pleca cînd am o ofertă avantajoasă. Domnul Porumboiu a zis că nu e nevoie, iar acum nu se mai ţine de cuvînt", a zis atacantul.

ŞTIRI DIN LIGA I:

Ceahlăul. Nemţenii vor intra integral în posesia primei pentru victoria din Ghencea, 3.000 de euro de jucător, dacă bat vineri pe Oţelul, acasă.
FC Vaslui. Atacantul Wesley Lopes ar putea fi amendat de conducere, după ce a refuzat să joace la Mediaş. Brazilianul este nemulţumit că nu i-a fost majorat salariul. 
FC Vaslui. LPF a mutat meciul cu Pandurii pentru sîmbătă, de la ora 17:00, cu o zi mai devreme decît era programat iniţial.
FC Vaslui. Conducerea a anunţat că va oferi abonamente gratuite pentru sezonul viitor celor ce vor fi susţinut echipa la jumătate dintre partidele disputate în deplasare.
Poli Iaşi. Petre Grigoraş îl testează pe fundaşul bulgar Peicho Deliminkov (26 de ani). "Avem nevoie de un stoper, dar să vedem dacă va confirma", a spus vicepreşedintele Pavel Hodea.
Poli Iaşi. "Mi-am făcut programul de pregătire ştiind că jucăm sîmbătă, iar acum ne-au dat peste cap totul! Sîntem noi o echipă mică, dar nu sînt în regulă aceste lucruri", a tunat antrenorul Petre Grigoraş. Poli Timişoara-Poli Iaşi se joacă vineri, de la 20:30, la DigiSport.
Poli Iaşi. "Am demonstrat că nu există echipe mici. Urmează acum meciul cu Timişoara, dar cred că putem pleca neînvinşi", a comentat atacantul Vali Badea. 
Oţelul. Gălăţenii au uitat deja victoria de vineri cu Internaţional: "Trebuie să scoatem un rezultat bun la Piatra Neamţ, pentru că altfel ne batem joc de punctele cîştigate acasă".
Oţelul. Fundaşul Cristian Sîrghi a fost suspendat o etapă şi va fi lipsi de la meciul cu Ceahlăul, după ce a primit cartonaş roşu în partida cu Inter Curtea de Argeş
FC Braşov. "Am informaţii despre fotbalul românesc. Vreau să dau maximum pe teren şi să ajut Braşoivul să ajungă în Europa League", a spus atacantul Duşan Savici. Macedoneanul a semnat un contract pe 6 luni.
Pandurii. "Antrenorul Liviu Ciobotariu rămîne la Pandurii. A început o muncă aici şi vom continua împreună", a spus preşedintele Marin Condescu.
Astra. Antrenorul Nicolo Napoli decide azi dacă îi păstrează pe Laurenţiu Dumitru, N'Kongue şi Urosevici.


LIGA A II-A

Cociş sub comanda lui Hizo
Liber de contract, mijlocaşul Răzvan Cociş (27 de ani) se antrenează de ieri cu fosta lui echipă, U Cluj. "Impresarii mei îmi caută echipă, peste cîteva zile voi comunica decizia mea. Mă voi întoarce la Cluj într-o zi, însă nu ştiu exact cînd se va întîmpla asta", a spus fotbalistul aflat în convalescenţă după fractura la mînă. "Îmi doresc foarte mult ca Răzvan să evolueze la noi în retur. Are în acest moment mai multe oferte, dar mi-a spus că dacă ar fi să aleagă România, ar veni la U Cluj", a spus şi antrenorul ardelenilor, Viorel Hizo. (Cosmin Lucaci)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.