Liga 1

Dosarul lui Gigi Becali privind terenurile MApN este aproape de final

Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Daniel Morar, a declarat, miercuri, că dosarul lui Gigi Becali privind terenurile MApN este aproape de final.

Întrebat într-o conferinţă de presă, de ce dosarul lui Gigi Becali privind schimbul de terenuri cu Armata este în faza de anchetă de aproape cinci ani, procurorul şef al DNA a precizat că acesta a fost un dosar complex, caz în care au fost necesare mai multe expertize.

În 2 iunie 1999, Gigi Becali şi reprezentanţii Ministerului Apărării au semnat un proces-verbal prin care schimbau două suprafeţe de pământ. Becali ar fi primit de la MAp un teren de 20,9 hectare în zona Băneasa-Pipera, în schimbul unuia de 21,5 hectare în satul Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov.

Miercuri, procurorul Daniel Morar a spus că, în afară de rapoartele tehnico-ştiinţifice întocmite de specialiştii Direcţiei, s-au efectuat în acest dosar şi expertize care au necesitat perioade mari de timp, întrucât astfel de expertize se fac cu experţi parte şi cu experţi desemnaţi. Despre acest dosar Morar a arătat că el se află totuşi în fază de finalizare.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.