Liga 1

Becali: "Mă interesează Fabbiani!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 februarie 2010

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit că este interesat de serviciile atacantului argentinian Cristian Fabbiani, 26 de ani, pus pe liber azi de CFR Cluj.

"Am pus pe cineva să-mi găsească numărul lui Fabbiani, să vorbesc eu cu el. Ştiu că e supraponderal, asta vreau să văd, dacă vrea să slăbească vreo 6-7 kilograme. M-a interesat mereu, îmi place", a zis Gigi Becali la GSP TV.

Finanţatorul stelist a vorbit şi despre suspendarea lui Eugen Baciu şi transferul lui Gora Tall: Este o hotărîre luată în favoarea suporterilor, nu l-a pedepsit pe el că a făcut mare lucru. Cine vrea să înţeleagă, înţelege, e un lucru foarte delicat, s-a hotărît asta pentru a-i respecta pe fani. Baciu va sta două, trei, patru etape la echipa a doua, pentru că ne mai folosim de el, dar ca rezervă. Cînd ai avut nevoie de el, l-ai pus şi şi-a făcut treaba.

Tall ştie cu mingea, s-ar putea să intre, nu ştiu. Nu e frumos ce-a zis Mihalcea despre el, să spui de un jucător aşa. Pe mine nu mă interesează că nu ştie de Mutu, de Hagi, de Popescu, mă interesează să joace fotbal".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.