Campionate

Mourinho îi atacă din nou pe italieni: "Fotbalul vostru are o istorie ruşinoasă"

Jose Mourinho, Mourinho, Inter

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui Inter i-a făcut praf pe italieni, mărturisind că se simte jenat că şi-a hrănit familia din banii murdari produşi de Calciopoli

Partidul inamicilor lui Mourinho din Italia îşi îngroaşă rîndurile. Nu trece săptămînă fără ca antrenorul portughez să lanseze critici dure într-un război personal. Făcînd abstracţie de etapele de suspendare, ultima oară încasînd 3!, şi de amenzile însumînd 103.000 de euro, tehnicianul interist a răbufnit şi mai violent după victoria din "optimile" Ligii, 2-1 cu Chelsea.

"Aud des repetîndu-se expresia «trebuie să coborîm tonul». Aşa aţi făcut voi, italienii, şi în 2006 construind povestea Calciopoli, care pe mine, ca profesionist al fotbalului şi ca om, m-a făcut să mă ruşinez. Mi-este jenă că mi-am întreţinut familia şi copiii cu aceşti bani din fotbal. Eu am venit cinstit şi voi pleca la fel de onest. Italia nu mă va schimba. Nu pot să ţin gura închisă şi să bag capul în nisip ca struţul pînă la finalul campionatului. Am puterea să recunosc însă că nu s-a dat un penalty împotriva noastră", a declarat "The Special One".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.