Liga 1

I-a ieşit lui Mititelu! Craiova joacă la Severin

Craiova

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ştiinţa a primit acordul FRF să găzduiască meciul cu Gaz Metan la Severin, aşa cum şi-a dorit Mititelu

Mai bine de 24 de ore craiovenii n-a ştiut dacă vor putea juca sîmbătă cu Gaz Metan. Suspansul s-a evaporat ieri, la prînz. "Gata, am modificat regulamentul, de azi aveţi aprobarea să jucaţi la Severin", a sunat anunţul salvator făcut de Comitetul de Urgenţă al FRF.

În paralel, în şedinţa Consiliului Local al Primăriei Craiova tocmai se aprobase un nou contract de concesionare a arenei "Ion Oblemenco" Universităţii, pe o perioadă de un an şi un euro lunar chirie. Fost căpitan al Ştiinţei, acum şi consilier local, Pavel Badea s-a deplasat personal la club cu hîrtiile la semnat. "Bădiţă" s-a lovit însă de refuzul lui Adrian Mititelu.

Patronul Craiovei a explicat de ce a declinat oferta edililor din Bănie: "Era un act fără nici o valoare, nu era legal, suficient. Oricum, nu mai vrem să depindem de Primăria «Solomonistă», iar eu nu accept să devin păpuşa lor! Nu vom reveni pe «Ion Oblemenco» atît timp cît primarul e butonat de oameni precum Neţoiu şi Doru Măgaru. Plecăm să jucăm în Oltenia pe un stadion unde ne vom simţi ca acasă. N-am ieşit învingător din această situaţie, n-am cîştigat nimic".

"N-am dormit şi n-am mîncat de două zile cînd am auzit că FRF nu lasă echipa la Severin. Acum m-am liniştit, Dragomir şi Sandu au dat dovadă de înţelepciune"
CONSTANTIN GHERGHE, primar Turnu Severin

"Apreciez ambiţia şi demnitatea de care a dat dovadă Mititelu. A rezistat la tot ce înseamnă presiuni. Îl admir şi îl respect!"
CONSTANTIN GHERGHE, primar Turnu Severin

"Acum e clar pentru toată lumea, Mititelu nu a vrut ca echipa să rămînă la Craiova deşi primea stadionul gratis. A luat o decizie aberantă, de-acum sînt duşmanul lui declarat"
SORIN CÎRŢU, fost fotbalist şi antrenor U Craiova

"I-am păstrat un bilet la oficiala arenei din Severin lui Solomon să vină să vadă cum arată un oraş care iubeşte cu adevărat Universitatea. Îl aştept, numai să-l lase Neţoiu"
ADRIAN MITITELU, patron U Craiova

TRATAŢI REGEŞTE LA SEVERIN
>> După ce toată săptămîna s-au antrenat în Bănie, alb-albaştrii vor face azi deplasarea la Severin. Costea şi compania vor fi primiţi cu fast de autorităţile locale, la graniţa dintre judeţe autocarul urmînd a fi preluat de o escortă a Poliţiei Rutiere. "E o onoare că la noi în oraş vine Ştiinţa", au explicat edilii din Severin.

>>
Elevii lui Mark Wotte vor sta la cel mai tare hotel din Turnu Severin, Club G, un stabiliment de 4 stele.

>> Vînzarea biletelor pentru meciul cu Gaz Metan a fost reluată ieri, după ce miercuri la prînz fusese sistată din cauza scandalului cu stadionul. S-au pus în vînzare 17.000 de bilete, acestea putînd fi procurate şi din Craiova, şi din Severin. Arena Municipal are 20.100 de locuri pe scaune.

>> Craiovenii intenţionau ca singurul antrenament pe care l-au programat în Severin pînă la ora meciului cu medieşenii să nu se desfăşoare pe arena "Municipal", pentru a proteja gazonul. Primarul urbei din Mehedinţi îi linişteşte: "Avem drenaj impecabil, la noi nu se face noroi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.