Liga 1

Surpriza Pepe Moreno » Stoichiţă l-a convocat pe columbian pentru meciul cu CFR

Pepe Moreno, Moreno, Steaua

Articol de Remus Răureanu, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul columbian e în lotul pentru Cluj şi ar putea intra în repriza a doua contra lui CFR

Steaua îşi foloseşte toate forţele ca să bată la Cluj. Mihai Stoichiţă îl forţează şi pe Pepe Moreno, columbianul care şi-a început săptămîna la "satelitul" din Liga a doua şi o încheie cu unul dintre derby-urile campionatului. Moreno fusese trimis la Steaua II ca să-şi recapete treptat forma fizică, dar "Lippi" s-a răzgîndit între timp: "Gata, trebuie să intri şi tu, că avem nevoie de ajutor!".

Jolly-joker
Pepe face parte din lotul pe care roş-albaştrii îl deplasează azi în Ardeal şi Stoichiţă se gîndeşte să-l folosească în partea a doua a jocului, în funcţie de context. Sud-americanul va intra fie în locul lui Kapetanos, fie alături de grec, în cazul în care Steaua va fi obligată, la un moment dat, să rişte folosind două vîrfuri.

A jucat acum trei luni!
Pepe a prins un amical în cele două săptămîni pe care le-a petrecut la echipa a doua. Adversară i-a fost Juventus Colentina, care a învins "satelitul" Stelei cu 2-0, într-un meci disputat în weekendul trecut. Ultima partidă oficială în care a apărut Moreno datează de la sfîrşitul lui noiembrie 2009. Columbianul a evoluat atunci 65 de minute pentru Juan Aurich, în victoria cu Sporting Cristal, un duel din campionatul Peru.

21 de meciuri a strîns Pepe Moreno din vara lui 2008, cînd s-a despărţit de Steaua. A marcat un singur gol în tot acest timp

5 reuşite a avut Pepe la Steaua în returul sezonului 2007-2008. Trupa din Ghencea a avut un parcurs bun atunci, dar a ratat titlul în favoarea lui CFR Cluj, adversara de duminică

Emeghara e OK
Steaua are motive să creadă că-l poate recupera pe Yfeanyi Emeghara. Nigerianul a revenit de la Bologna, unde fusese trimis pentru noi analize. Medicii italieni au transmis informaţii optimiste: "Nu e nevoie de încă o intervenţie chirurgicală". Fundaşul lateral a suferit deja cîte o operaţie la fiecare genunchi şi a simţit dureri după antrenamentele la care a participat în Antalya.

Tall are actele în regulă
Gora Tall e de ieri legitimat la Steaua. Senegalezul de 24 de ani, împrumutat de la APOP, din Cipru, a venit în România de două zile, dar a trebuit să aştepte sosirea documentelor necesare de la fostului lui club. Tall e favorit să joace titular la Cluj, în cuplu cu Jelev în centrul apărării.

Încă un italian la CFR
CFR a oficializat împrumutul pe 3 luni al mijlocaşului lui Torino, Davide Bottone (23 de ani), informaţie oferită ieri în exclusivitate de www.gsp.ro. Bottone (1,83 metri şi 75 kg) a activat în Serie A în sezonul 2007-2008, iar în toamnă a jucat la Vicenza, în Serie B. (Marius Tuhuţ)

Ultimele informaţii despre derby- Becali e supărat că unul dintre asistenţii meciului cu CFR e Sebastian Gheorghe: "P-ăsta îl ţin minte de cînd ne-a arbitrat la Bistriţa, unde Rădoi şi Iacob s-au tăiat de nervi!".- Derbyul CFR-Steaua se va disputa cu casa închisă. Ieri s-au epuizat ultimele bilete pentru partida programată duminică, de la ora 20:30, live pe DigiSport.- Stoichiţă a oprit fix 18 jucători pentru deplasarea de la Cluj, adică 11 titulari şi 7 rezerve. Antrenorul nu a avut de ales, din cauza absenţelor lui Nicoliţă, Tănase, Baciu şi Emeghara.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.