Europa League

Maftei: "M-am simţit fotbalist"

Vasile Maftei, Maftei, Unirea

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Maftei povesteşte duelul cu Liverpool şi explică ce urmează pentru Unirea

- Vasile, sînteţi dezamăgiţi?

- Asta-i viaţa, ce să facem? Am avut o campanie reuşită în Champions League, unde am cîştigat opt puncte în grupă, păcat că în Europa League am dat peste favorita numărul 1 la cucerirea trofeului!

- Ce s-a întîmplat după ce aţi marcat voi?
- Nu s-a întîmplat nimic, doar că imediat am fost egalaţi pe mingea noastră. Adică englezii nu avuseseră pînă atunci nici o ocazie, dar au profitat de prima greşeală pe care am comis-o.

- Cum ţi s-a părut Liverpool?
- Echipă mare de tot, vezi asta pe teren.

- Cu ce te-au impresionat?
- Erau stăpîni pe ei la 0-1. I-am privit pe teren, să văd ce reacţie au cînd sînt conduşi şi i-am văzut calmi, liniştiţi. Ştiau că pot să întoarcă şi meciul, şi calificarea. Îl au şi pe Gerrard, care e fantastic! Ce mai, te simţi fotbalist cînd evoluezi împotriva unei asemenea formaţii!

- Aţi început sezonul cu trei eşecuri. Cum explici asta?
- Vor veni şi rezultatele pozitive, avem încredere în noi. Primul pas va fi să batem în Giuleşti, în etapa următoare. Îmi pare rău de rapidişti, dar ăsta e singurul meci în care îmi doresc să-i văd trişti!

"Liverpool are tradiţie, organizare, jucători mari. Noi încercăm să ne ridicăm la nivelul lor. Cred că Unirea a arătat că e capabilă să se bată de la egal la egal cu o astfel de forţă"
Vasile Maftei, fundaş Unirea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.