Europa League

Levy crede că pierderea lui Galamaz a slăbit echipa: "Ne-a lipsit căpitanul" :S

George Galamaz, Galamaz, Unirea Urziceni

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Unirea a luat primul gol în minutul 30, dar prima lovitură o primise deja cu trei minute mai devreme, cînd l-a pierdut pe George Galamaz. Ialomiţenii cred că atunci s-a pierdut meciul cu Liverpool.

Căpitanul Urziceniului, titular în echipa din Top Gazeta după turul campionatului, s-a lovit la un duel cu Skrtel şi nu a mai putut continua, iar bosniacul Mehmedovici nu a reuşit să se ridice la nivelul lui în ora rămasă de joc.

Ronny Levy e îngrijorat că i-ar putea lipsi Galamaz şi duminică, împotriva Rapidului: "Încă nu ştiu cît de gravă e accidentarea, dar s-a simţit lipsa lui George. Nu e doar un fundaş central, ci şi căpitanul, un fotbalist important pentru noi". "Prezenţa lui pe teren ne motivează, am simţit cu toţii cînd a ieşit", a comentat şi Apostol. Maftei a fost şi el sincer: "Galamaz e un lider, normal că s-a văzut absenţa lui! Păcat şi pentru el, fiindcă a fost un meci important, pe care şi-a dorit să-l joace!". Stoperul de 28 de ani a ieşit din vestiar cu piciorul drept imobilizat.

"Mehmedovici a fost la fel de bun ca Galamaz, deci nu schimbarea asta a decis meciul. Fotbaliştii lui Liverpool au fost suficient de buni şi atîta tot!"
Rafa Benitez, antrenor Liverpool

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.