Liga 1

Ljubinkovici, Markovici şi Kirovski reclamaţi la comisii pentru că au fugit de la echipă

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Galben-verzii susţin că îl vor da în judecată pe mijlocaşul Marko Ljubinkovici deoarece nu s-a prezentat la antrenamente. "Nu am reziliat niciun contract cu Ljubinkovici! Am primit o adresă prin care ne înştiinţa că se reziliează unilateral contractul, dar nu este posibil aşa ceva. Înţelegerea trebuie să înceteze cu acodul ambelor părţi. Îl vom da în judecată, deoarece esl este încă jucătorul nostru. Trebuia să se prezinte la antrenamente", a anunţat preşedintele Ciprian Damian.

"Ljubonkovici are achitate la zi toate obligaţiile financiare prevăzute în contract. Cu toate acestea, jucătorul sîrb s-a autodeclarat liber de contract şi a părăsit echipa fără acordul conducerii. La acelaşi gest au recurs şi jucătorii Neven Markovici şi Hristjian Kirovski, fapt pentru care clubul vasluian a depus un memoriu la instantele sportive abilitate pentru soluţionarea litigiului.

Conform regulamentelor în vigoare, niciun jucător nu poate fi declarat liber de contract, decît cu printr-un acord cu clubul la care este legitimat, nicidecum să se autointituleze cu de la sine putere. Orice club interesat de serviciile celor trei jucători, trebuie mai întîi să discute cu oficialii FC Vaslui, club la care cei trei fotbalişti sînt legitimaţi", au anunţat cei din conducerea clubului.

Fotbalistul a plecat de aproape o lună din Vaslui pentru a-şi căuta o altă formaţie, după ce a fost trimis la echipa a doua deoarece nu intra în vederile antrenorului Marius Lăcătuş.

Ljubinkovici s-a antrenat pentru cîteva zile cu "satelitul", dar apoi a plecat să dea probe la cîteva echipe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.