Liga 1

Gigi Becali despre derby-ul cu CFR: "Cine bate, ia titlul!". Eşti de acord?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că echipa care va câştiga meciul CFR Cluj - Steaua, partidă ce se va disputa duminică, în cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, va cuceri şi titlul de campioană a României în actualul sezon.

"Campionatul nu se termină, mai sunt mult etape, dar eu cred că cine va învinge duminică va câştiga campionatul. Ăsta e crezul pe care îl am. Nu spun sută la sută, dar în mare procent, cine câştigă mâine, va câştiga campionatul. Eu am convingerea că suntem mai puternici şi vom învinge duminică. Nu mai avem nici o scuză", a spus Gigi Becali, conform Mediafax.

Becali crede că înfrângerea echipei Steaua de pe teren propriu, scor 1-3, în compania Ceahlăului Piatra Neamţ, a fost doar o întîmplare nefericită.

"Dacă noi aveam trei sau patru zero la pauză cu Ceahlăul, toată lumea spunea că Steaua era cea mai puternică. Meciul cu Piatra Neamţ nu e relevant. Se întâmplă o dată la o sută de ani ce s-a întâmplat la meciul ăla, zăpadă, un galben aiurea, un arbitru care a scos echipele aiurea, nişte tâmpenii, o fază cu Zapata care nu o vezi nici în Cascadorii Râsului pentru că nici ei nu pot regiza o asemenea fază. E ceva imposibil", a mai spus Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.