Altele

Vezi ultimele noutăţi din sport!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

BASCHET. Kyndall Dykes la Cluj
Conducerea "U" Mobitelco Cluj a anunţat că îl va legitima pe americanul Kyndall Dykes, care a susţinut probe de joc în ultimele zile. Acesta se află la prima experienţă în Europa, după ce a absolvit New Orleans University. "Dykes va fi folosit în caz de accidentări, pentru odihnirea sau perioadele cu formă mai slabă ale altor jucători", a declarat preşedintele executiv Mircea Cristescu. Azi, în cadrul etapei a XXIV-a a Diviziei A, Mobitelco Cluj va primi vizita campioanei CSU Ploieşti.

HOCHEI PE GHEAŢĂ. Aur cu bere şi ţigări!
După ce au cîştigat medalia de aur, canadiencele au sărbătorit într-un mod original. Timp de 30 de minute, reprezentantele gazdelor au băut bere şi au fumat ţigări chiar pe suprafaţa gheţii, deşi, conform legii, unele dintre ele sînt minore. Oficialii CIO s-au sesizat, au declarat că vor lua măsuri disciplinare, dar că nu se va începe o investigaţie. Membrii federaţiei canadiene şi-au cerut scuze pentru neplăcerile create. Canada a învins SUA cu 2-0.

HANDBAL. România, învinsă de Franţa
Într-un meci amical, "naţionala" feminină a României a fost învinsă joi seara, la Mulhouse, de Franţa, vicecampioană mondială, cu scorul de 25-21 (15-11). Marcatoarele "tricolore" au fost Moldovan 7 goluri, Chintoan 5, Vizitiu 3, Zamfir 2, Geiger 2, Dincă 1, Paraschiv 1. "Am fost aproape de Franţa mai tot timpul. Indecizia din partea a doua a întîlnirii ne-a costat, dar şi faptul că multe fete au fost marcate psihic fiindcă că jucau cu vicecampioana mondială", a declarat directorul tehnic Remus Drăgănescu.

RUGBY. Meciul cu Rusia, crucial
Echipa naţională a României a ajuns ieri la Soci, unde urmează să joace azi, de la ora 14:00 (în direct la TVR2), cu Rusia în cel de-al 7-lea meci din cadrul Cupei Europene a Naţiunilor. Este o partidă decisivă în perspectiva calificării la Cupa Mondială. În clasamentul CEN, România ocupă locul 4, în spatele Rusiei, Georgiei şi Portugaliei, după 6 meciuri jucate. România mai are de disputat 3 partide, cu Georgia (13 martie), cu Portugalia (20 martie) şi cu Spania (27 martie). La Cupa Mondială se vor califica primele două echipe, a treia urmînd să meargă la baraj.

TENIS. În "sferturi" la Biberach
Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului challenger de la Biberach (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari. Românca a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-7(3/7), 6-3, pe Stephanie Cohen-Aloro (Franţa), cap de serie numărul 8. În "sferturi", Halep va juca în compania austriecei Yvonne Meusburger, favorită numărul 2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.