Campionate

Show marca Real Madrid la Tenerife. Barcelona cîştigă cu emoţii şi rămîne lider în Primera

Articol de Cristina Negrilă  —  duminică, 28 februarie 2010

FC Barcelona rămîne lider în Primera Division după victoria de pe teren propriu, de sîmbătă, în faţa celor de la Malaga, scor 2-1. Formaţia catalană a condus cu 1-0, prin reuşita lui Pedro (69), a fost egalată în minutul 81, cînd Valdo l-a învins pe Valdes, iar Messi a adus victoria în minutul 84.

Echipa lui Pep Guardiola a avut serioase emoţii în privinţa păstrării statutului de lider, reuşind să înscrie destul de tîrziu şi să păstreze intactă diferenţa de puncte faţă de următoarea clasată şi principala contracandidată la titlul de campioană, Real Madrid.

Echipa lui Manuel Pellegrini a făcut spectacol în deplasarea de la Tenerife, formaţie pe care a învins-o la scor, 5-1. Higuain a reuşit "dubla" (29, 42), gazdele au marcat prin Ayoze (46), pentru ca mai apoi Kaka (48), Ronaldo (80, din penalty) şi Raul (90) să-şi treacă şi ei numele pe lista marcatorilor.

După etapa a 24-a din Primera Division, FC Barcelona rămîne lider cu 61 de puncte, Real Madrid se află pe 2, cu 59 de puncte, iar podiumul e completat de Valencia, cu 46 de puncte.

Real Madrid primeşte vizita celor de la Sevilla în următoarea etapă, iar Barcelona se deplasează la Almeria.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.