Liga 1

Îl poate scoate Fabbiani pe Kapetanos din primul 11 al Stelei?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În cazul în care negocierile dintre Steaua şi reprezentanţii lui Fabbiani se concretizează, Mihai Stoichiţă se va confrunta cu o situaţie inedită pentru tehnicienii care i-au pregătit pe roş-albaştri în ultimele sezoane.

Argentinianul ar fi al treilea atacant de careu pe care Steaua l-ar avea în lot, după Kapetanos şi Pepe Moreno, iar transferul său va complica serios alegerea primului 11. Cum principalul motiv al plecării lui Fabbiani de la CFR a fost tocmai faptul că îşi pierduse locul de titular, atacantul nu va tolera prea uşor statutul de back-up pentru Kapetanos. Grecul, golgeter în Ghencea şi unul dintre cei mai apreciaţi jucători de către fani, a dat mereu satisfacţie cînd a fost folosit şi este îndreptăţit să-şi revendice locul în formula de bază.

Nici varianta unui atac format din cei doi nu este exclusă, dar pare improbabilă în condiţiile în care adversarul reclamă folosirea unei tactici prudente.

Crezi că Fabbiani l-ar scoate din primul 11 al Stelei pe Kapetanos?

"Fabbiani e vîrf împins, doar asta poate juca. Îi place acest rol şi ştie să facă asta foarte bine. Are calităţi fantastice, nu am mai văzut aşa ceva în toată cariera"
Ioan Andone, fost antrenor al lui Fabbiani la CFR

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.