Liga 1

Manea: "Cred că renunţ! Nu pot lupta la titlu cu actualul lot"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Rapidului, Nicolae Manea, a declarat după semieşecul din Giuleşti cu Unirea Urziceni, scor 1-1, că ia în calcul varianta demisiei.

"Le înţeleg mîhnirea fanilor. Au cîntat tot meciul şi este posibil sa le fac pe plac. Sincer, mă gîndesc să renunţ. Dar să nu uite nimeni că am venit într-un moment foarte greu, cînd nimeni nu se băga la treaba asta. Poate s-ar crea astfel un şoc la echipă şi băieţii îşi vor reveni. Voi vorbi mai întîi cu domnul Copos", a zis Manea.

Apoi a continuat: "Poate este momentul să fac acest pas şi mă gîndesc la binele echipei. Indiferent ce s-ar spune, rămîn rapidist. Chiar dacă stau pe banca tehnică sau urmăresc meciul din tribune. Nu am dus echipa de rîpă".

La finalul partidei Rapid-Urziceni, unii suporteri ai gazdelor au cerut insistent demisia lui Manea.

"N-am vorbit niciodată de titlu. Ca să te baţi la titlu, nu trebuie să te prezinţi cu lotul pe care îl am eu. Nu ştiu dacă am 11 jucători pentru meciul cu Timişoara. Poate vom reuşi să prindem un loc de Europa League şi cred că putem. Pentru Rapid ar fi un pas înainte. În seara asta am jucat bine, am făcut egal cu o echipă care a dominat Liverpool, iar rezultatul este echitabil", a adăugat Manea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.