Campionate

Vezi ultimele noutăţi din fotbalul internaţional!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

ACELAŞI SUSPANS ÎN SPANIA. Barca şi Real nu iartă nimic
Distanţa dintre FC Barcelona şi Real Madrid continuă să fie de două puncte. Plătind pentru lipsa de concentrare, catalanii s-au impus doar la limită, 2-1 cu Malaga. Două repere: pasa de geniu trimisă de Xavi la golul secund, finalizată ca la carte de Messi, şi rara ieşire contra arbitrilor a lui Guardiola, care s-a dus la vestiarul lor şi a cerut ca elevii săi să fie trataţi cu mai mult respect. Real, în schimb, a fost ca o furtună în Tenerife, 5-1. De remarcat Higuain, autor al unei "duble" (plus o pasă decisivă), argentinianul înscriind de 16 ori în 18 meciuri jucate, şi prima reuşită după 4 luni a lui Raul, urcat pe locul 3 în topul all-time al marcatorilor din Primera, cu 227 de goluri. (Constantin Popescu)

MAN. UNITED A CUCERIT CUPA LIGII ANGLIEI. "Diavolii" şi-au luat revanşa
Abia în a 3-a partidă a sezonului a putut Manchester United să o bată pe Aston Villa. După 0-1 şi 1-1 în Premier League, "diavolii" nu s-au mai lăsat surprinşi şi, revenind de la 0-1, au cîştigat cu 2-1 în finala Cupei Ligii Angliei. Inevitabil, Rooney şi-a legat numele şi de acest duel. Intrat în minutul 42, în locul accidentatului Owen, care egalase, Wayne a înscris (74) cu un spectaculos "cap" lobat din centrarea trimisă de Valencia golul prin care United şi-a păstrat trofeul. A fost a 26-a reuşită stagională a sa, în toate competiţiile.

BAYERN A ÎNVINS HAMBURG. Lideri în premieră
Bayern a valorificat pasul greşit făcut de Leverkusen, numai 0-0 acasă cu FC Koln, şi a trecut la şefie în Bundesliga. Munchenezii au ajuns prima dată în această postură, în actuala stagiune, datorită unui scurt 1-0 cu Hamburg. Reuşita a semnat-o Ribery (78), şut plasat la colţul lung din 14 metri. N-au lipsit emoţiile, oaspeţii ţintind "transversala" (83) prin nou intratul Torun.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.