Nationala

Florescu: "Ne batem de la egal la egal cu Franţa pentru calificare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul lui FC Midtylland, George Florescu, s-a arătat mulţumit de faptul că staful tehnic al primei reprezentative l-a remarcat şi l-a convocat în premieră la echipa naţională chiar dacă evoluează în campionatul Danemarcei.

"Mă bucur enorm că am reuşit să fac pasul şi la echipa naţională de seniori. Am fost până acum la tineret şi la mai multe grupe de juniori, aşa că sunt foarte fericit că am ajuns să fiu convocat şi la seniori. După plecarea mea de la Şerif Tiraspol se părea că lumea din România m-a cam uitat.

Dar Danemarca are un campionat destul de puternic. Foarte mulţi jucători pleacă din Danemarca spre alte campionate mai puternice şi îmi pare bine că cineva a avut ochi să mă vadă şi pe mine acolo", a declarat la sosirea pe aeroportul din Timişoara, George Florescu.

Mijlocaşul convocat pentru partida amicală cu Israel a menţionat că România se va bate de la egal la egal cu Franţa în campania de calificare la Euro 2012. "Cred că de la campania asta mă aştept la ce se aşteaptă o ţară întreagă. Sper să ne calificăm. Sunt convins că ne vom bate de la egal la egal cu Franţa pentru calificare. Sper să le luăm faţa şi să ne răzbunăm într-un fel pentru campania trecută", a adăugat el.

Florescu îşi doreşte ca în viitorul apropiat să facă pasul către un campionat mai puternic decât cel al Danemarcei. "Eu mă simt foarte bine acolo, dar scopul meu e să ajung la un nivel mai înalt. Pentru mine Danemarca am sperat să fie doar un pas spre ceva mai bun. Au fost ceva discuţii cu unele echipe şi sper ca în viitorul apropiat să reuşesc. Deocamdată în România nu mă gândesc să revin", a precizat jucătorul echipei FC Midtylland.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.