Liga 1

Renzo Rossi: "Manea şi colaboratorii dînsului l-au văzut pe Diego Ciz pe DVD"

Diego Ciz

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul sportiv al Rapidului, Renzo Rossi, a declarat astăzi că fundaşul uruguayan Diego Ciz (28 ani) a semnat un contract valabil până la sfârşitul sezonului cu gruparea giuleşteană.

"Jucătorul a făcut vizita medicală, totul este în regulă cu el, aşa că a semnat contractul. Deocamdată contractul este valabil până în vară. Vedem cum se descurcă şi la finalul campionatului clubul va avea opţiune de prelungire", a spus Rossi pentru Mediafax.

Oficialul a explicat că Diego Ciz nu a fost adus la formaţia giuleşteană doar la insistenţele sale. "Eu nu fac transferuri de unul singur aici. Eu l-am propus pe jucător, iar domnul Manea şi colaboratorii dânsului l-au văzut pe DVD şi au spus 'Da'. Din acel moment eu m-am ocupat de jucător şi am rezolvat totul. Dar vreau să se ştie că eu nu fac transferuri de capul meu la Rapid", a adăugat managerul sportiv.

El a precizat că transferurile jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu depind de conducerea FC Rapid. "Eu nu ştiu că s-ar fi rezolvat ceva cu cei doi. Transferurile lui Varga şi Bălan nu depind de domnul Copos sau de altcineva de la Rapid", a afirmat oficialul grupării giuleştene.

În ceea ce îl priveşte pe Nicolae Manea, Rossi a menţionat că antrenorul se află în continuare la conducerea tehnică a echipei: "Situaţia domnului Manea nu s-a schimbat, este în continuare antrenorul Rapidului. Diseară va conduce antrenamentul care va fi deschis şi presei".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.