Liga 1

Conflictul dintre Mititelu şi Solomon s-a mutat la DNA » Răzbunare?

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Primarul Craiovei îl acuză pe patronul Ştiinţei că ar fi făcut o plîngere la DNA Piteşti împotriva sa


Continuă lupta dintre Adrian Mititelu şi Antonie Solomon. Cei doi se află în conflict după ce Mititelu a fost nevoit să mute echipa la Severin din cauza disputei cu primarul Craiovei. Ieri, Solomon a ajuns la DNA Piteşti şi l-a acuzat pe Mititelu că este vinovat de această situaţie.

"Am emoţii, nu am mai fost niciodată anchetat de DNA. Există o plîngere din partea lui Adrian Mititelu privind aprobarea de construcţie a supermarketului PIC din Craiova!", a spus Solomon. El a venit însoţit de trei avocaţi, dar şi de procurori DNA. În prealabil, ieri dimineaţă, procurorii anticorupţie au fost la sediul Primăriei, dar şi la apartamentul din Craiova şi la casa deţinută de Solomon în Leamna. De acolo, au fost confiscat mai multe documente şi calculatoare aparţinîndu-i edilului din Craiova.

Tot ieri, dar cu cîteva ore înaintea lui Solomon, la DNA a fost prezent şi Cornel Penescu, cel care este cercetat în procesul "Mită pentru arbitri", precum şi în alte trei dosare economice.


"Penescu mi-a zis că le-a dat mită lui Solomon şi Stoenescu pentru a obţine autorizaţia de construcţie a unui magazin PIC în Craiova! Probabil procurorii s-au autosesizat după inadvertenţele din declaraţia de avere a lui Solomon"
Adrian Mititelu, patron Universitatea
 

"Am fost întrebat despre transferurile unor jucători de la FC Argeş la Universitatea Craiova. Nimic despre vreun litigiu cu Solomon!"
Cornel Penescu, patron FC Argeş


Sechelariu internat de urgenţă în spital  
Dumitru Sechelariu a fost internat de urgenţă, luni seară, la secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean Bacău, după ce a aflat că ar putea fi reţinut de procurorii DNA. Fostul patron al Bacăului va fi cercetat în libertate, pentru cumpărare de influeţă, fiindcă ar fi încercat să mituiască nişte procurori care urmau să se pronunţe într-un dosar al său. La începutul acestui an, Sechelariu a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, şi a fost externat în urmă cu cîteva zile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.