Diverse

Primul liceu în campania “Fotbalul s-a născut în curtea şcolii”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gazeta şi Coca-Cola au ales primul liceu în care va ajunge acţiunea “Fotbalul s-a născut în curtea şcolii”. Din cele 15 licee înscrise pînă acum, Liceul cu Program Sportiv din Bistriţa a fost desemnat prima gazdă a evenimentului.

Acţiunea “Fotbalul s-a născut în curtea şcolii”, organizată de Coca-Cola şi Gazeta Sporturilor, se va afla zilnic, începînd cu ora 13:00, la Liceul cu Program Sportiv Bistriţa.

Astfel, joi, 4 martie, echipa elevilor va întîlni o selecţionată formată din redactori ai Gazetei Sporturilor şi fotbalişti ai echipei Gloria Bistriţa.


Marius Şumudică, antrenorul Gloriei, se va prezenta cu următorul lot: Albuţ, Coroian, Săceanu, Botoser, Keita, Ze Rui şi Moraes.

La final, un elev va fi selecţionat pentru tabăra internaţională de fotbal în Africa de Sud, unde va urmări şi unul dintre meciurile CM 2010.

Din fiecare liceu în care se va desfăşura acţiunea “Fotbalul s-a născut în curtea şcolii” va fi selecţionată o tînără speranţă care va pleca la vară în Africa de Sud la Campionatul Mondial de fotbal.

Intră pe gsp.ro/coca-cola şi înscrie-ţi liceul!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.