Liga 1

Mititelu: "Nu eu l-am turnat pe Solomon, deşi ştiu multe lucruri despre el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Universităţii susţine că nu are nici o legătură cu ancheta demarată de DNA în privinţa primarului Craiovei.

"Nu l-am reclamat eu pe Solomon la DNA, pentru că la simpla reclamaţie a unui om nu pot cei de acolo să reţină pe cineva. În acest dosar de la Pitesti, eu sunt martor la "căratul apei".

El a încercat să distorsioneze aceasta problemă de imagine a lui, pentru că nu a fost chemat la DNA, ci a fost luat de poliţişti, după ce i s-a făcut şi o percheziţie.

Solomon, împreună cu viceprimarul sînt bănuiţi că ar fi luat mită de la Penescu, iar într-o discuţie a mea cu Cornel eu mă plîngeam că nu pot obţine autorizaţia de construcţie, iar el îmi spunea: 'Lasă că rezolvi, că eu am dat şi am făcut...'

Dacă am făcut eu plîngerea, se poate verifica, sînt lucruri publice, însă dacă aş vrea să fac o plîngere împotriva lui Solomon aş putea, pentru că ştiu mai multe lucruri, dar n-am vrut să fac reclamaţii şi nici nu o să fac.

Cornel Penescu, fiind urmărit de ani de zile, a avut tangenţe cu mai multe persoane, inclusiv cu Solomon, iar discuţia dintre mine şi el datează de acum patru ani, cînd el nici măcar nu era în fotbal. Cornel a căzut  conjunctural şi cu fotbalul", a declarat Adrian Mititelu la Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.