Altele

Doina Melinte a fost numită preşedinte la ANTS de Emil Boc

Doina Melinte, Melinte

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Doina Melinte a fost numită, prin ordin al primului ministru, preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport

În sfîrşit, sportul are un şef! Ieri a fost publicat în Monitorul Oficial ordinul semnat de Emil Boc de numire al Doinei Melinte în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport.

"Nu este un început de mandat, ci o continuare a lui", a declarat fosta atletă. Aceasta susţine că sînt multe probleme de rezolvat în sportul românesc, dar cea mai urgentă este deblocarea bugetului. "Toate federaţiile şi complexurile sportive naţionale sînt într-o situaţie dificilă deoarece au făcut datorii pentru a funcţiona la cota de avarie. Vreau ca săptămîna viitoare să împărţim banii", a declarat proaspătul preşedinte al ANTS.

Doina Melinte a fost numită secretar de stat în fostul minister al sportului în urma demisiei lui Octavian Belu din iulie 2009. Ea a rămas ca şef al instituţiei din strada Vasile Conta după întreruperea mandatului de ministru al Sorinei Plăcintă, determinată de comasarea Sportului cu Ministerul Educaţiei.

202 angajaţi
Organigrama ANTS cuprinde 202 angajaţi şi structura de conducere include, pe lîngă preşedintele cu rang de secretar de stat, doi vicepreşedinţi cu rang de subsecretar de stat şi un secretar general. Unul dintre vicepreşedinţi a fost numit Constantin Neagu, fostul secretar de stat.

"Consider că, prin această numire, am primit un cadou frumos în prima săptămînă din martie, cînd este sărbătorită femeia"
Doina Melinte, preşedinta ANTS

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.