Nationala

Lucescu: "E frustrant să fii într-o asemenea situaţie. Ratăm foarte mult!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul Răzvan Lucescu a explicat înfrîngerea de azi cu Israel, 0-2, considerînd că principalele probleme sînt că nu a avut timp destul să lucreze cu jucătorii care au intrat pe teren în această seară, dar şi lipsa de concentrare la finalizare.

"Ce nu a mers? Am pierdut 2-0... E frustrant să fii într-o astfel de situaţie, am avut o singură zi în care am lucrat împreună. Am pierdut pe două mari greşeli copilăreşti. Din păcate nu-mi convine rezultatul, voiam să cîştigăm.

Ei ştiu bine ce ar fi trebuit să facem azi, au încercat, sînt lucruri care s-au întîmplat pe teren şi cauza unui adversar mult mai tehnic. Ratăm situaţii importante de gol, au fost cel puţin trei mari situaţii. Fotbalul nostru nu traversează cea mai bună perioadă. Sînt şi cinci absenţe care au contat.

Florescu şi-a făcut datoria, a jucat cu dezinvoltură, a schimbat bine partea de cîteva ori. Şi revenirea lui Tamaş poate fi trecută la puncte pozitive. Problema noastră este generală. Ei au controlat mingea cu mai multă uşurinţă, iar noi nu am concretizat. Fotbalul lor e în ascensiune, al nostru în cădere. Va trebui să ieşim din această situaţie", a zis Răzvan Lucescu la TVR 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.