Stranieri

Tribunalul Antidoping din Italia cere lui Chelsea "Dosarul Mutu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tribunalul Antidoping din Italia, cel ce îl judecă pe Mutu pentru consum de sibutramină, o substanţă interzisă, a confirmat că esenţial la dictarea pedepsei va fi faptul dacă atacantul Fiorentinei va fi considerat sau nu recidivist.

 

Ca să se edifice, organismul din Peninsulă a cerut clubului Chelsea dosarul cazului din 2004, cînd Adi, atunci la echipa londoneză, a fost depistat pozitiv cu cocaină şi, ulterior, suspendat pe 7 luni. Se crede că examinarea acestui dosar îi va ajuta pe judecători să vadă mai limpede situaţia. O asemenea iniţiativă neaşteptată riscă să complice apărarea românului fiindcă nu va putea cunoaşte această "carte" din mîna acuzării. Crucial de demonstrat este că nu există o corelaţie între cele două "derapaje".

Procurorul Ettore Torri a declarat că procesul va fi judecat "cu atenţie maximă", iar fapta e deja catalogată ca "agravantă", ceea ce ar putea duce la un an de suspendare. Mutu speră să scape cu maximum patru luni. Verdictul se va da în prima jumătate a lunii aprilie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.