Liga 1

Mirel Rădoi, Petre Marin şi Marius Niculae au “Acurateţe de Maestru”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Astăzi, Nike a lansat ghetele Nike TOTAL 90 Laser III! Noua versiune îmbunătăţită a ghetei T90, a fost realizată şi testată pe atleţi pentru a îndeplini obiectivul principal al jucătorilor care o poartă, acela de a înscrie cât mai multe goluri. Inovaţiile tehnologice pornesc de la “Shot Shield”- zona de lovire a mingii, care permite jucătorilor să şuteze din orice poziţie fără ca precizia execuţiei să fie afectată.

Cercetările Nike au relevat faptul că şuturile imparabile sunt acelea în care jucătorii imprimă balonului o mişcare de rotaţie, care îi conferă acestuia o traiectorie imprevizibilă pentru adversari. Gheata T90 Laser III înglobează în zona mediană o suprafaţă cu striaţii cu rolul de a imprima o mişcare de rotaţie balonului şi de a oferi jucătorilor o acurateţe îmbunătăţită a traiectoriei şi preciziei şutului.

Dacă generaţiile precedente ale Nike T90 asigurau “Acurateţe”, noua gheată T90 Laser III asigură “Acurateţe de maestru” şi este deja în arsenalul de bază al unor atacanţi de calibru ca Wayne Rooney sau Fernando Torres.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.