CM 2010

Podolski a sărit să bată un reporter!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Spiritele s-au încins serios după amicalul pierdut ieri de Germania, 0-1 cu Argentina. Nervii i-au cedat imediat după meci atacantului de la FC Koln, care a provocat un scandal în zona mixtă şi puţin a lipsit ca totul să nu degenereze într-o bătaie cu un reporter neamţ!


Acesta din urmă îl şicanase înaintea partidei pe Lucas Podolski, pe care îl cunoştea bine din cei trei ani petrecuţi la Bayern (2006-2009), spunîndu-i că "cea mai bună fază pe care ai creat-o a fost la încălzire". Atacantul german şi-a pierdut simţul umorului şi a vrut să se răzbune pe jurnalistul TV. "Poldi" i-a dat peste telefonul mobil şi l-a certat pentru gluma făcută.


Conflictul a continuat, iar Podolski a coborît din autocar pentru a-l agresa şi fizic pe reporter, care a fugit de furia fotbalistului închizîndu-se într-o cameră de la stadion. Lucas, care ţipa la ziarist "hai, vino încoa să ne batem", a fost cu greu liniştit de colegi şi de oficialii federali. Forul german a postat astăzi şi pe site-ul oficial o notă în care-şi cere scuze pentru incident, susţinînd că Podolski "a răspuns unei provocări a reporterului".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.