Nationala

Ienei: "Îi văd la naţională pe Pîrvulescu, Costea sau Szekely!". Tu ce crezi?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul selecţioner al României Emeric Ienei a analizat la Fanatik Show, pe Digisport, prestaţia reprezentativei în partida de verificare disputat împotriva Israelului şi propune 3 nume de jucători din campionatul intern care ar putea intra în atenţia lui Răzvan Lucescu.

"Trebuia acum un an de zile să începem revigorarea echipei naţionale. Aveam nevoie de jucători noi, nu de cei care nu vor fi în lot pentru Campionatul European din 2012. Au fost 5 meciuri oficiale, ca să poţi porni o echipă puternică ai nevoie de o pregătire premergătoare performanţei. Nimeni nu poate să apară din senin, trebuie să crească pentru a ajunge la nivelul impus de naţionala României.

Pîrvulescu de la Mediaş, Florin Costea de la Craiova sau Szekely de la Steaua ar putea fi la naţională, şi am spus doar 3 nume din campionatul intern. Florescu a debutat destul de bine, trebuie să-l mai aşteptăm puţin pentru că are şi el nevoie de timp.

Ce va fi în preliminarii? S-ar putea să avem ghinion dacă îl schimbă pe Domenech, altfel avem o şansă chiar şi împotriva Franţei", a spus Ienei la Fanatik Show.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.