Nationala

Gică Popescu: "Cu aşa lot, adio Euro!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Într-un interviu acordat pentru EVZ, fostul internaţional Gică Popescu a pus tunurile pe tricolori, afirmînd că sînt mulţi jucători care nu merită să îmbrace tricoul echipei naţionale. "Baciul" nu l-a menajat nici pe selecţioner, punînd la îndoială convocările făcute de Lucescu junior.

"Meciul cu Israel a fost jenant. Unul dintre cele mai slabe jocuri pe care le-am văzut la echipa României. Dacă ăştia sînt fotbalişti de naţională... După ce am văzut în meciul acesta, viitorul nu sună deloc bine.

Le reproşez jucătorilor atitudinea pe care au avut-o, ce altceva? Am rămas perplex cînd am văzut pe final de meci cum israelienii cîştigau, cu o răutate ieşită din comun, toate duelurile la cap, deşi conduceau cu 2-0, iar ai noştri nu aveau nici o reacţie.

Am mai spus de atîtea ori şi o repet, dacă acesta este lotul naţionalei României, ne luăm gîndul de la calificare. Cu aşa jucători, adio Euro! Dacă am ceva să-i reproşez selecţionerului, prefer să o fac bărbăteşte, faţă în faţă", a spus Popescu în EVZ.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.