Diverse

Cristi Tănase terorizat de un nebun?!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul Stelei Cristi Tănase crede că persoana care i-a distrus maşina cu un cocktail Molotov ar fi responsabilă şi pentru ameninţările cu moartea primite de mama sa. Poliţia nu a reuşit să identifice persoana care i-a tulburat liniştea.

Problemele au început în urmă cu trei ani, pe cînd Tănase juca la FC Argeş, pe vremea aceea jucătorul a fost victima unor acte de vandalism fără precedent în fotbalul românesc. La două zile după un meci FC Argeş - Dinamo, pierdut de gazde, Dodel şi-a găsit maşina distrusă în parcarea din faţa locuinţei sale, scrie săptămînalul Fanatik. Pe capota Volkswagenului Touareg al fotbalistului a fost aruncat, în jurul orei 1:00 noaptea, un cocktail Molotov. Pînă la stingerea incendiului, motorul a fost distrus aproape în totalitate. Poliţia a deschis o anchetă, dar nu a reuşit încă să-l identifice pe "autor".

Povestea nu s-a oprit însă aici. Ameninţările au devenit tot mai violente, Tănase şi famiilia sa  au început să primească telefoane şi mesaje şi maşina sa a avut în continuare de suferit, fiind zgîriată periodic.

"Mi-a fost zgîriată maşina de mai multe ori, mi s-a dat foc la automobil, toţi ai mei au primit mesaje şi telefoane de ameninţare. E prea de tot, mai rămîne doar să-mi dea foc la casă! Mi-e şi frică să mai ies pe stradă şi mă tem pentru siguranţa familiei mele", le-a spus Dodel poliţiştilor, citat de Fanatik.

Mama şi iubita jucătorului stelist se suspectează reciproc pentru aceste încercări de înspăimîntare şi cred mai puţin că pentru toate aceste acte ar fi vinovat doar un nebun decis să-l terorizeze pe Cristi. Apropiaţi ai fotbalistului cred că Iulia Tăbăcaru ar fi, indirect, în spatele acestor ameninţări, prin faptul că ar fi stîrnit furia unui fost iubit gelos al "bombei sexy". Cristi este însă convins că Iulia nu are nici o legătură cu toată povestea, mai ales că la adresa iubita sa a fost ameninţată că va fi desfigurată în plină stradă.

Un fost coleg, principalul suspect

De incendierea maşinii sale, Cristi Tănase a indicat Poliţiei un suspect principal. Autorul vandalizării, în opinia sa, ar fi putut fi un fost jucător de la echipa a doua a Argeşului, Laurenţiu Stancu, pentru că avusese un conflict verbal cu acesta cu cîteva zile înainte. "Stancu m-a ameninţat că-mi arată el mie. Mi-a spus: «Las' că îţi arăt eu ţie!» Şi de aceea cred că el ar putea fi vinovatul", le-a spus Tănase poliţiştilor.

sursa: Fanatik

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.