Nationala

Dorinel Munteanu: "Sînt mulţi jucători în Liga I care puteau fi convocaţi cu Israel"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a declarat că selecţionerul Răzvan Lucescu ar trebui să aibă încredere în jucătorii din campionatul intern şi că naţionala are nevoie de fotbalişti precum atacantul Adrian Mutu.

"M-a durut inima când mă uitam la meci, dar n-aveam ce face. Nu mă aşteptam să pierdem şi pentru asta nu ar trebui să existe scuze. Trebuie să ne trezim! Nu sunt de acord cu Răzvan Lucescu care spune că anul acesta e cel mai slab campionat.

Trebuie să avem încredere în jucătorii din campionatul intern şi cred că, fără să o fac pe selecţionerul, sunt mulţi jucători valoroşi la Steaua, Dinamo, Rapid, CFR, Unirea şi chiar Craiova, care pot fi convocaţi", a declarat Dorinel Munteanu.

Fostul internaţional a adăugat că, în opinia sa, Adrian Mutu nu ar trebui îndepărtat de la naţională. "Nu sunt de acord cu indisciplina, dar de la început am spus că Mutu este o valoare şi nu trebuie renunţat la el. Nu sunt însă de acord că naţionala ar fi dependentă de un jucător sau altul", a mai spus Munteanu.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.