Nationala

Ioan Becali: "Jucătorii rîdeau de Lucescu la primul antrenament, ce să înveţe de la un neica nimeni?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Agentul FIFA Ioan Becali, a lansat la Contraatac, pe GSP TV, un atac dur la adresa selecţionerului Răzvan Lucescu, despre care spune că a greşit total selecţia la prima reprezentativă.

"Ca să schimbi o culoare care simbolizează bogăţia, lanurile de grîu, aurul pe care romanii l-au găsit în Dacia îţi trebuia un sondaj la care să participe toate generaţiile, nu jucătorii de acum. De la Lucescu, Dinu, Hagi, Popescu, pînă la ultimul chemat, Florescu, toţi trebuiau să-ţi spună părerea.

Lucescu e un portar pe care, dacă eu nu-l luam din Italia, probabil că ar fi condus maşina lui taică-său şi, dacă eu nu l-aş fi adus în România, nu ar fi avut meciurile pe care le are în Divizia A. Ştiţi că jucătorii rîdeau la primul antrenament al lui Răzvan Lucescu la naţională?

Ce poate să le spună un neica nimeni unor fotbalişti care au cîştigat 5,6 campionate? Dacă îi laşi pe fraţii Costea afară din lot şi îl iei pe Florescu, înseamnă că noi nu ne mai pricepem la fotbal, la nimic!", a spus Giovani Becali la Contraatac.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.