Altele

Vezi ultimele noutăţi din sport!

Valentin Ghionea, Ghionea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 martie 2010

HANDBAL. Reşiţa a bătut Steaua
UCM Reşiţa a cîştigat aseară la Chiajna cu 26-24 duelul cu Steaua, consolidîndu-şi poziţia a doua în clasament. Echipa pregătită de Aihan Omer a avut probleme în prima repriză şi steliştii conduceau cu 14-11 la pauză. În partea a doua însă, oaspeţii au jucat mult mai bine, vedeta Valentin Ghionea fiind greu de anihilat de "militari". Antrenorul Stelei, Bozo Rudici, a contestat însă vehement arbitrajul cuplului din Republica Moldova, Sîrbu şi Suponicov, acuzînd că a favorizat Reşiţa. UCM s-a apropiat la patru puncte de HCM Constanţa, avînd 28 de puncte, cu trei mai multe decît locul 3, Steaua.

BASCHET
. Steaua înfrîntă
Steaua Bucureşti a fost învinsă joi seară, în deplasare, de formaţia bulgară Levski Sofia, scor 92-61 (45-26), în ultimul meci din grupa B a Ligii Balcanice. Stelistii au încheiat participarea în competiţie pe locul 5 din grupa B, cu un bilanţ de două victorii şi 8 înfrîngeri, adică 11 puncte. În faza "sferturilor" s-au calificat primele 4 clasate, din grupa de 6 echipe, adică Levski Sofia, Feni Industries, OKK Belgrad şi Mornar Bar.

BASCHET. Bilete pentru All Star Game
Organizatorii "All Star Game 2010", eveniment ce va fi găzduit de Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, în data de 16 martie, au scos de ieri la vînzare biletele de intrare. Preţul unui tichet este de 10 lei. Evenimentul va începe la ora 17:00, cu meciul dintre fostele glorii orădene şi o selecţionată a fostelor stele din baschetul românesc, urmat de mult aşteptata dispută dintre echipele NORD şi SUD, în care se vor regăsi toate vedetele din Divizia A.

TENIS. Român în echipa Ciprului
Jucătorul de origine română Rareş Cuzdriorean face parte din echipa Ciprului, în Cupa Davis, alături de Marcos Baghdatis. La nici 23 de ani, jucătorul originar din Satu Mare a debutat ieri, în disputa cu Egipt, din turul I al Grupei a II-a a Cupei Davis (zona euro-africană). Rareş Cuzdriorean a primit anul trecut cetăţenia cipriotă şi a fost convocat în premieră în echipa naţională a Ciprului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.