Liga 1

Bistriţa a învins Astra prin două super goluri marcate de Moraes » Samba Gloria

Moraes, Gloria Bistriţa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul Moraes a izbutit o "dublă" de senzaţie şi ţine Gloria în viaţă


Nici bătrînul Jean Pădureanu nu a realizat peste ce mină de aur a dat cînd l-a transferat pe atacantul carioca Aluisio Junior Moraes (23 de ani) din liga a doua braziliană, de la Santo Andre. O torpilă trimisă de sud-american, direct sub bara transversală, a deschis drumul Bistriţei spre o nouă victorie în retur (32). Astra a replicat tăios prin Liviu Ganea, dar vîrful regretat de "cîinii roşii" a fost oprit neregulamentar de asistentul Ungureanu (34).

În repriza secundă, oaspeţii au atacat în valuri buturile lui Albuţ, extrem de inspirat la reluările lui Stan (56) şi Ganea (52, 53, 60). Goalkeeperul Bistriţei s-a recunoscut învins după eroarea lui Ze Rui, speculată de Gheorghe şi fructificată de Diego Silva (64). Apoi însă, trupa lui Napoli şi-a pus autopiedică, iar apărarea vistăroare a cedat în două rînduri: autogol Mihalache şi "cap" al aceluiaşi Moraes.



"S-a văzut că Bistriţa joacă fotbal, iar cine a zis că nu sîntem ofensivi s-a înşelat amarnic. Dacă facem 40 de puncte, n-avem cum să retrogradăm"
Marius Şumudică, antrenor Gloria Bistriţa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.